Horren

Wanneer er met mooi weer steeds meer vliegen en muggen naar binnen komen kiezen veel mensen voor een hor voor ramen of deuren die vaak open staan. Zijn horren de beste maner om van het zoemende geluid van de vlieg overdag en de bulten van de mug in de nacht af te komen? Ja, en daarom hebben wij bij Chique Wonen Raamdecoratie passende horren voor ieder raam of deur. Benieuwd welke horren wij in ons assortiment hebben? En hoe we deze voor u plaatsen/ monteren? Neem dan gewoon vrijblijvend contact met ons op en dan helpen we u graag verder!

Hordeuren tegen insecten

Hoe kan het toch dat vliegen en muggen zo snel binnen zijn? Ook al heb je de deur of schuifpui maar eventjes openstaan er is alweer eentje binnen. Wil ook jij op zomerse dagen rustig genieten van lekker frisse lucht? Of hoor je bij de tuinliefhebbers die met mooi weer van hun terras of tuin het liefst een verlengde van de woning maken? Dan is een hordeur voor je terrasdeur of schuifpui de oplossing. Chique Wonen Raamdecoratie kan wooncomfort en decoratie voor u combineren! Neemt u vrijblijvend contact met ons op om tot een ultiem resultaat te komen!

 

Chique Wonen Raamdecoratie

___________________________________

Voor alle mogelijke originele, exclusieve en langdurige oplossingen met betrekking tot raamdecoratie bent u bij Chique Wonen aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee en realiseren alles wat maar wenselijk is. Leer ons kennen! 

CONTACT

____________________

Madameperenlaan 71

3452 ES Utrecht/Vleuten

Netherlands

info@chique-wonen.nl

+31302689149

Call Now Button